Книга - це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного. (Рильський М.)

понеділок, квітня 08, 2024

 Здорова нація – здорова держава

Сучасний  світ відкриває перед  нами  великі  можливості,  ми поспішаємо жити не замислюючись над тим, що іноді потрібно зупинитися, потурбуватися про себе, про своє життя, бо лише здорова людина відчуває себе повноцінною    особистістю, і лише    здорова    людина    приносить    користь суспільству. Здоров'я - одна з основних умов щастя людини.

Тож,  напередодні Всесвітнього дня здоров’я, наша бібліотека провела  годину здоров’я « Здорова нація – здорова держава».

Під час заходу мова йшла про те, як  берегти себе і свій організм, радійти життю, набувайти хороших звичок, привчайти себе до активного і здорового способу життя.  У спілкуванні з молодими  користувачами, бібліотекарі обговорили  усі можливі шкідливі звички та прийшли до висновку, що здоровий спосіб життя - це запорука успіху, і лише    здорова    людина    приносить    користь суспільству.

 Також до уваги старшокласників було  представлено книжкові та періодичні виданя, що стосуються безпеки життєдіяльності людини, фізичної культури, гігієни, а також згубного впливу шкідливих звичок на становлення особистості.