Книга - це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного. (Рильський М.)

четвер, березня 03, 2022

 Методичні дні в бібліотеці

У лютому місяці наша бібліотека взяла участь у вебінарі «Хаб цифрової освіти у бібліотеці: вектори діяльності», що відбувся у рамках вебкоучингу «БібліоSTUDIES» на платформі Zoom.  Під час заходу ми дізналися як краще організувати роботу хабу цифрової освіти, ознайомились з корисними електронними ресурсами та обмінялись досвідом діяльності щодо просування Цифрової грамотності.

Також бібліотека взяла участь у обласному методичному дні на тему «Бібліотека як популяризатор української мови», що відбувся у формі онлайн-конференції на платформі Zoom, який провела Миколаївська обласна бібліотека для дітей  ім.В.О. Лягіна для фахівців, що працюють з дітьми.

 

22 лютого  відбулася  віртуальну зустріч з Наталією Матолінець – письменницею, журналісткою, лауреаткою ІІ премії Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова – 2017» у номінації «Романи», дипломанткою Літературної премії ім. Богдана-Ігоря Антонича «Привітання життя», фіналісткою І-го конкурсу фентезійних оповідань «Брама», володаркою спецвідзнаки конкурсу «Крилатий лев – 2017» та відзнаки порталу Barabooka «Дебют року у прозі – 2018».

Під час заходу, що проходив у рамках циклу «ЛітСвіт: про літературу і не тільки…», ми мали  можливість поспілкуватися з письменницею, задати запитання щодо її творчості.