Книга - це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного. (Рильський М.)

четвер, лютого 17, 2022

 НЕБЕСНА СОТНЯ В ВИРІЙ ПОЛЕТІЛА

 
Герої не вмирають! Так ми говоримо про тих, хто віддає своє життя за Україну, за гідне буття українців, за кращу долю своїх дітей та онуків, усіх наступних поколінь. І, звичайно, вони вічно житимуть у наших серцях, у нашій пам’яті. Вони – Герої Небесної Сотні.

З метою вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні у нашій бібліотеці була розгорнута панорама пам’яті «Небесна Сотня в вирій полетіла».  

У панорамі представлені документальні та художні книги сучасних українських авторів про події на Майдані  2013 -2014 років, а також світлини Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.
 Висвітлюють події Майдану книги Братів Капранових «Майдан. Таємні файли», Олексія Баганця «Як вмирає правда про Майдан...» та Бориса Гуменюка «Блокпост». Про темний і світлий бік Майдану, версії причин і наслідків, «білих плям» і таємних збігів у подіях листопада – лютого 2014 року можна дізнатися із книги «МАЙДАН.(Р)ЕВОЛЮЦІЯ ДУХУ». Також ознайомитися з іншими виданнями, що цікаві своїми подробицями, роздумами та висновками авторів.