Книга - це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного. (Рильський М.)

середу, квітня 29, 2020



КАРАНТИН - ВИПРОБУВАННЯ

Нові умови для роботи, взаємодії та відпочинку у чотирьох стінах часто стали випробуванням для багатьох сімей.  Все не так, як було раніше.
Тривога, страх, хвилювання  підсилюють напругу у родинних стосунках, а обмежений простір підвищує дратівливість і відчуття ув‘язнення.
Сьогодні усі переживають те, чого ніколи не переживали раніше – отже доводиться адаптуватися до нових умов родинної взаємодії. Тому в нових умовах слід переглянути розподіл обов’язків та організації простору.
Карантин - це не привід поринути у світ гаджетів та блукати в них без приводу та сенсу. Це чудова можливість вчитися, пізнавати цікаве та мандрувати світом книжок, де криється багато цікавого, корисного, повчального.
Карантинні обмеження не можуть зупинити процес навчання, самовдосконалення та проведення дозвілля із задоволенням . Швидше навпаки – вони розширюють можливості отримати нові знання та навички.
Бібліотекарі Рибаківської бібліотеки, як і обіцяли, на сьогоднішній день, рекомендують посилання на сайт MIR KNIGI. ORG   https://a.mir-knigi.org/ 
Дорогі читачі, тут ви знайдете багато цікавих книг жанром та віковою категорією, і зможете прочитати книгу, яка вам сподобалась безкоштовно. Також на сайті є змога не тільки читати, а й слухати аудіокниги  без реєстрації .
Бережіть себе та один одного.







Джерело: