Книга - це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного. (Рильський М.)

четвер, листопада 21, 2019



У ЦЕНТРІ ВСЕСВІТУ - ДИТИНА

Діти – це квіти нашого життя! І це не просто гарна фраза. Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладемо, залежить не тільки майбутнє нашої країни, а й майбутнє всього нашого світу.
Всесвітній день дитини відзначається щорічно 20 листопада.
В Рибаківській бібліотеці   постійно проводяться   заходи, спрямовані на виховання у підростаючого покоління правової обізнаності, культури мислення, навичок здорового способу життя тощо. А ще, бібліотекарі допомагають дітям в ефективному пошуку різноманітної корисної інформації.
Цього року з нагоди відзначення цієї дати до бібліотеки завітали наймолодші читачі – вихованці ДНЗ «Перлинка». Для них було проведено бібліоквест під назвою «Все починається з дитинства». Діти активно брали участь у заході. Вони із захопленням слухали уривки із казок та відгадували  їх назви та казкових героїв. Після чого навипередки шукали на полиці із казковою літературою відповідну книгу.
Бібліоквест виявився цікавим і, водночас, корисним. Його учасники  впевнилися у мудрості книжок, побачили різноманіття бібліотечного фонду, вчилися грати у команді та швидко знаходити потрібні книжечки на полицях.
В кінці заходу, за проханням малечі для них було показано мультфільм «Лісові мадрівники».