Книга - це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного. (Рильський М.)

четвер, листопада 16, 2017



ЦЕ НАШОЇ ІСТОРІЇ РЯДКИ


  З метою вшанування традицій боротьби за незалежність і соборність України, військової доблесті захисників рідної землі, визнання історичного значення подій, пов'язаних з визвольною боротьбою початку XX століття та утвердженням української державності у формі Української Народної Республіки, Української Держави і Західноукраїнської Народної Республіки, Рибаківська бібліотека підготувала  захід  щодо відзначення 100 - річчя подій Української революції 1917-1921 років та вшанування пам’яті її учасників.

   Працівники бібліотеки розпочали захід присвячених 100 - річчю українських визвольних змагань,   презентацією  тематичної полиці  під назвою «Події що змінили світ». 
  Історико – патріотичну годину «Це нашої історії рядки» було розпочато мультимедійною презентацією «Україна у боротьбі за державність».  Як історично відбувався перебіг цих подій, яким був український шлях до створення  держави докладно розповів старшокласникам  запрошений на захід  шанований житель нашого села, в минулому вчитель історії Паєв Микола Костянтинович.