Книга - це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного. (Рильський М.)

понеділок, травня 13, 2024

 


Мамо, мамочко моя.

 

Вже понад сто років День матері є приємним приводом для того, щоб ще раз привітати, подякувати, підтримати найріднішу людину – маму. Цього року День матері в Україні відзначили 12 травня. Споконвіку мама асоціюється з берегинею сім'ї. Величезну роль у вихованні дітей відіграє перша, найрідніша у світі людина – мати. Саме від неї залежить виховання дитини, і саме мати прищеплює любов до рідної землі.

До материнського свята в бібліотеці  пройшов цікавий і хвилюючий захід «Мамо, мамочко моя» Почали захід бібліотекарі розповіддю про свято Дня матері, познайомили з мудрими легендами про матір. Потім звучали гарні українські пісні та лунали вірші про матір. У заході брали участь члени клубу «Жіноче крило» та активісти бібліотеки.

Свято Матері стало ще однією сходинкою до родинного єднання в бібліотеці. Наші мами - це тепле ласкаве сонечко, яке щедро світить, зігріває і нічого не вимагає натомість. Завершилось свято приємним чаюванням із солодощами та теплими щирими приємними побажаннями для матусь та бібліотекарі