Книга - це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного. (Рильський М.)

понеділок, березня 25, 2024



 Тиждень дитячого читання


Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до бібліотек України традиційне і довгоочікуване свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання – час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття, свято тих, хто творить книгу, і тих, хто любить читати, дні веселих пригод і літературних відкриттів.

Цього року Тиждень читання у нашій бібліотеці  проходить під гаслом «У книжковім дивосвіті, виростають наші діти». Протягом усього тижня для  юних користувачів проходитимуть різноманітні цікаві заходи, наповнені зустрічами з найулюбленішими дитячими книжками, з героями літературних творів,  літературними подорожами, іграми та вікторинами, різноманітними конкурсами. 

Сьогодні, 25 березня розпочалось відкритя тижня дитячого читання «Завітай у світ книжковий, дивовижний і казковий». Весела літературна вікторина, цікаві загадки, яскраві дитячі книги та журнали зібрали у нашій бібліотеці юних читайликів. Також наші маленькі користувачі мали можливість зустрітися з героями улюблених казок та взяти участь у пізнавально-розважальних конкурсах «Герої казки у загадках», «Казка навпаки» та «Літературний пінг-понг».