Книга - це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного. (Рильський М.)

вівторок, лютого 06, 2024

                                          Інтернет без меж

Для успішної адаптації в сучасному суспільстві громадянам потрібні знання в сфері інформаційно-комунікаційних технологій. Якщо забезпечені представники середнього віку змогли впоратися з викликами сьогодення, придбати комп’ютер, самостійно навчитися працювати на ньому, освоїти інтернет-технології, то інші, особливо незахищені верстви суспільства, які не мають такої можливості, виявилися в скрутному становищі.

Тож до Дня безпечного Інтернету, наша бібліотека проводить безоплатне інтернет-навчання людей старшого віку «Інтернет без меж» для отримання навиків роботи на комп’ютері та в мережі Інтернет. Мета цього навчання – безкоштовно допомогти людям старшого віку активно користуватися послугами Інтернет, новими технологіями для отримання всієї доступної в Україні інформації та всіх сучасних можливостей цифрового суспільства.

 Під час навчаня,усі бажаючі, набувають знання, навички та вміння роботи  на комп’ютері; вивчають основні текстові та поштові редактори; набувають практичні знання з ділового та особистого листування, друкування, відправлення копій документів, читання газет в електронному варіанті;  навчаються здійснювати відеовиклики для спілкування з друзями і родичами; здійснюють пошук інформації в Інтернеті та зберігають її.