Книга - це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного. (Рильський М.)

понеділок, грудня 25, 2023

 

 Магія зимових свят.

     Із нетерпінням, надіями та сподіваннями чекають на новорічно-різдвяні свята і дорослі і малі. У ці дні всі ми стаємо в глибині душі маленькими дітьми, які чекають приходу  Миколая з мішком подарунків, здійснення заповітних мрій і новорічного дива. Щороку працівники бібліотеки намагаються зробити свято Нового року веселим і безтурботним не тільки вдома, але й для всіх поціновувачів книги.

Так, 25 грудня у  бібліотеці відбувся бібліовечір "Магія зимової казки» для поважних користувачів членів клубу «Жіноче крило».Бібліотекарі привітали гостей, підготували новорічні жартівливі вікторини. Гості із задоволенням приймали участь у конкурсах та отримали подарунки. Також відбувся музичний концерт

де гостям було запропоновано поспівати разом з аматорами  і  також була представлена книжкова виставка .

 Бібліотекарі підготували яскраву програму до цієї зустрічі – це і розповіді «Різдвяно-новорічні традиції світу», вікторини «Меню планети», «Морозна вікторина». Творчо, весело, по-дитячому розкуто поводилися шановні гості, адже поважний вік - не перешкода для творчості та веселощів. Наостанок св.. Миколай вручив подарунки, які люб’язно надала місцева підприємиця-Гнилосир Ольга Миколаївна.