Книга - це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного. (Рильський М.)

середу, грудня 06, 2023


Сини української землі

6 грудня — День Збройних сил України — це ,насамперед ,свято на честь тих, хто захищав та нині захищає нашу землю від ворогів. Свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких Україна досі лишається суверенною незалежною державою.

До Дня Збройних сил України у Рибаківській бібліотеці-філії відбулася патріотична година «Сини української землі».

Під час заходу мова йшла  про Збройні Сили України, про подвиги сучасних українських захисників, які відстоюють та захищають долю і майбутнє нашої держави, виявляють мужність, безстрашність і стійкість у виконанні свого військового обов’язку, гарячу любов до своєї Вітчизни, вірність присязі та бойовим традиціям українського народу.


Також бібліотекар звернулась до хлопців — майбутніх воїнів з закликом любити та шанувати свою батьківщину,  бути її вірними патріотами. Молоде покоління повинно знати історію нашої держави, а також завжди  шанувати пам’ять про тих, хто віддав своє життя за свободу й незалежність України.

На завершення, учасники заходу підвели підсумки, що потрібно гідно нести високе звання захисника України, дорожити честю і бойовою славою Збройних сил, тому що на наших військових покладена священна місія — боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу.