Книга - це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного. (Рильський М.)

пʼятницю, жовтня 27, 2023

 

Спалена , але нескорена


Все далі відходять грізні і важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, хто приніс на олтар свободи найдорожче – життя. Саме тому ми знов і знов повертаємося до цих жахливих подій, щоб закріпити знання наших користувачів з історії визволення України від нацистських загарбників, вшанувати пам’ять загиблих визволителів; розвивати власну точку зору, вміння коментувати події, сприяти формуванню у свідомості учнів значимість перемоги для українського народу, величину вкладу кожного ветерана даної війни у здобутті перемоги; виховувати повагу, шанобливе ставлення до учасників Другої світової війни, любов до рідного краю, прагнення бути патріотом своєї держави.

У день визволення України від фашистських загарбників учням  9 класу було запропоновано перегляд і обговорення відеопрезентації «Спалена, але не скорена».

Мета заходу: ознайомити присутніх з подіями того часу, з хоробрістю, патріотичністю, відвагою  бійців та учасників бойових дій . Всі відчули надзвичайну гордість за наших предків, які боролись до останнього заради нашого майбутнього.