Книга - це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного. (Рильський М.)

понеділок, травня 15, 2023


 
Найрідніші наші мами.

     Вже понад сто років День матері є приємним приводом для того, щоб ще раз привітати, подякувати, підтримати найріднішу людину – маму. Цього року День матері в Україні відзначили 14 травня. Споконвіку мама асоціюється з берегинею сім'ї. Величезну роль у вихованні дітей відіграє перша, найрідніша у світі людина – мати. Саме від неї залежить виховання дитини, і саме мати прищеплює любов до рідної землі.

     До материнського свята в бібліотеці села Рибаківка було проведено святкову мозаїку під назвою «Мати- її Величність, у неї в обіймах вічність». В святковій програмі взяли участь користувачі 8-9 класів та студенти ВНЗ. А глядачами були члени бібліотечного клубу «Жіноче крило».

     У виконанні учасників дійства лунали пісні: «Червона рута», «Жовті мальви», «Старі фотографії», «Плаття», «Мої батьки», «Мамина сорочка», «Запалю свічу». Вірші, присвячені мамам, читали Денис Стукан та Колєснікова Надія.  На завершення святкової програми глядачі машли змогу переглянути відеоролик "Материнське серце", який створила десятикласниця Плахтій Тетяна.

     Свято Матері стало ще однією сходинкою до родинного єднання в бібліотеці. Наші мами - це тепле ласкаве сонечко, яке щедро світить, зігріває і нічого не вимагає натомість. Завершилось свято приємним чаюванням із солодощами та теплими, щирими, приємними побажаннями для матусь та бібліотекарів.