Книга - це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного. (Рильський М.)

середу, серпня 31, 2022

 ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

      З метою вшанування  пам’яті  військовослужбовців і учасників добровольчих формувань,  захисників,  які загинули в боротьбі за незалежність,  суверенітет і територіальну цілісність України у Рибаківській бібліотеці пройшла година слави «Українці – нація героїв».

        Саме на 29 серпня припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння   російським військам українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення. До уваги читачів були представлені книги: «Іловайськ»,  «Добровольчі батальйони»,  «Миттєвості війни» та інші, які розповідають про військові події на Сході України та героїзм наших захисників. 

Вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України є надзвичайно важливим днем для майбутнього нашої країни. Тож пам’ятаймо, що без глибокого відчуття патріотизму, самовідданості та любові до рідної землі, неможливо побудувати сильну, самостійну та успішну державу, за щасливе майбутнє якої і досі гинуть наші співвітчизники.