Книга - це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного. (Рильський М.)

вівторок, червня 22, 2021

 Пригоди шкіряного м'яча
 Щороку 19 червня  відзначається  Всесвітній день дитячого футболу, який був і залишається найпопулярнішою спортивною грою планети. Сьогодні міжнародний футбол – це не тільки популярні спортивні змагання, але й відбиття національних характерів, адже скільки країн і народів – стільки і стилів гри.
    Ця гра подобається і дорослим і малим, хлопцям і дівчатам. В футбол грають на перервах у школах, під час літніх канікул та відпочинку, професійно займаючись у спортивних залах та просто з друзями.
    У нашій бібліотеці, до Всесвітнього дня дитячого футболу було проведено бібліографічний огляд видань з футболу «Пригоди шкіряного м’яча. Мета бібліографічного огляду : дозволити по-новому оцінити історію українського футболу, яка бере початок з дореволюційної епохи, в часи Російської імперії та продовжує свій славний шлях сьогодні в незалежній Україні.
     У  виданнях, які було представлено діти знайшли для себе багато корисної  інформації про зародження футболу та його розвиток як командної гри, довідались про основні  правила гри. Дізналися найцікавіші, фантастичні та курйозні факти, які залишаються з історії футболу у пам’яті шанувальників. А далі на зеленій галявині, розпочалися справжні пригоди шкіряного м’яча.  Діти дійшли висновку, що футбол – найкраща у світі гра у всіх її проявах.
    Тож бажаємо юним футболістам невтомної та наполегливої праці, терпіння, міцного здоров’я, чесних ігор та перемог!  І головне – ніколи не здаватись. Тільки крок за кроком Ви зможете досягти заповітної вершини та здійснити всі свої мрії!
     По завершенні заходу користувачі дружно пішли грати в футбол.