Книга - це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного. (Рильський М.)

пʼятницю, березня 26, 2021


Рибаківка сміється

                                                                                     

  В кінці березня, для любителів та шанувальників книги в Рибаківській сільській бібліотеці проходить Тиждень дитячого читання. В ці дні, у бібліотеці, для дітей проходять різні цікаві заходи: веселі конкурси, літературні вікторини, казкові турніри, ігри та розваги.



  Сьогоднішній день ознаменувався годиною розваг під назвою «Україна сміється». Метою заходу було ознайомити користувачів з видатними поетами та письменниками-гумористами. У виконанні читачів лунали гуморески. Бібліотекар порекомендувала  дітям, які цікаві гумористичні твори можна прочитати в нашій бібліотеці.
 


На протязі тижня юні читачі не лише змагалися, а й грали в цікаві ігри, розгадували кросворди, ребуси, загадки, що підготували для них бібліотекарі.

    Найактивнішими учасниками «Тижня дитячого читання» стали: Соловйова Ірина, Радашов Валентин,Ніколаєв Гліб, Рожнова Діана,Горбатюк Богдан,Антоненко Артем,Кепіна Ганна,Радашова Анна,Плотніченко Олексндр , Сачук Кіра, Рожнова  Вероніка,



  Усі вони є не лише найактивнішими учасниками усіх конкурсів, вони – найкращі читачі, які систематично відвідують бібліотеку  та полюбляють читати різні пригодницькі повісті , казки, веселі віршики.