Книга - це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного. (Рильський М.)

четвер, листопада 19, 2020

 З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ


      21 листопада в нашій країні відзначатиметься День Гідності та Свободи. В історії України було багато трагічних періодів та подій. В наш час увійшла ще одна подія – майдан, який змінив нашу державу та наш народ і наше життя.

В такі трагічні моменти життя завжди на захист своєї землі, своєї держави ставали кращі представники українського народу. Борців Майдану об’єднало бажання жити у державі із справедливим та світлим майбутнім. За ці  ідеали на Майдані пролилося багато невинної  крові. Так з’явилася Небесна сотня – це патріоти, які віддали життя за свої переконання. І тепер для кожного громадянина України є святим обов’язком гідно вшановувати Героїв.

  Готуючись до відзначення Дня Гідності та Свободи, в Рибаківській бібілотеці – філії  оформлена книжкова виставка – спогад  під назвою «Євромайдан. Як це було?».  

Виставку оформлено з метою пригадати події, які відбувалися в країні і на Майдані Незалежності у 2013 році, розширити знання відвідувачів про революцію Гідності та Свободи, розвити почуття національної свідомості та громадянської активності, сформувати розуміння єдності і цілісності України.

Відвідувачі мають змогу перелянути видання документального та художнього характеру присвячені тим трагічним подіям.