Книга - це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного. (Рильський М.)

вівторок, вересня 29, 2020

 БІБЛІОТЕК@ - ВІКНО У СВІТ


        29 вересня, напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, Рибаківською бібліотекою було  проведено  бібліотечний флешмоб «Бібліотек@ - вікно у світ».  

Мета акції – привернути увагу жителів   села до бібліотеки, як унікального інформаційно - освітнього  закладу, що надає безмежний доступ до будь - якої інформації через фонд видань, різних за типами, видами та жанрами, а також через мережу Інтернет, що є безкоштовною послугою для користувачів бібліотеки.

Учасниками заходу були учні 3 класу Рибаківського ЗЗСО.

Дія відбувалась перед фасадом закладу.

Під час флешмобу  всім перехожим працівники бібліотеки та учасники заходу роздавали рекламну продукцію про бібліотеку. В такий спосіб бібліотечна спільнота привертала увагу жителів села до книги, ознайомлювала з послугами та інноваціями бібліотеки, пропагувала відкритість і доступність бібліотеки серед населення та люб’язно запрошувала до єдиного безкоштовного центру інформації та культури – книгозбірні, щоб у комфортних умовах долучитися до спільної роботи і творчості.

Діти закликали складеним із літер гаслом «Бібліотека – вікно у світ» всіх перехожих до читання. Колектив бібліотеки переконаний, що книга, незважаючи на високі новітні технології, залишатиметься хорошим другом для кожного, читання даруватиме радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового і непізнаного.