Книга - це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного. (Рильський М.)

пʼятницю, серпня 23, 2019



ЖИВИ ТА МІЦНІЙ, 
УКРАЇНСЬКА ДЕРЖАВО!
Героїко - патріотичне виховання підростаючого покоління є одним із найважливіших завдань, які стоять перед бібліотекою, особливо в теперішній непростий час.  Бібліотекарі Рибаківської бібліотеки приділяють значну увагу вихованню у дітей почуттів патріотизму, національної гідності, любові до рідної землі.
Напередодні дня  Незалежності України, 23 серпня, для читачів категорії  5 – 8 класів було проведено патріотичний флешмоб під гаслом «Духом завжди була вільною, залишалася Україною», що сприяє засвоєнню дітьми національних цінностей: української культури і мови, прищеплює шанобливе ставлення до історичної пам’яті, розвиває у дітей прагнення бути свідомими громадянами, патріотами України, відчувати необхідність бути корисними своїй державі.


Діти взяли активну участь у заході. Вони натхненно читали вірші, співали пісні про Україну та взяли участь у конкурсній  програмі «Ми всі – одна сім’я, бо Україна – це ти і я!».
В кінці  заходу кожен з учасників та присутніх побажали для нашої Батьківщини та для українського народу мирного та щасливого життя.