Книга - це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного. (Рильський М.)

пʼятницю, березня 30, 2018



Є ПРАВА У КОЖНОГО ІЗ НАС


Рибаківська бібліотека працює за превентивним напрямком.
Найважливішим завданням є формування майбутнього країни, виховання вільних, відповідальних людей, гідних громадян своєї держави. Визначальною характеристикою громадської зрілості є розвинена правосвідомість – усвідомлення особою своїх прав, свобод, обов’язків, позитивне ставлення до закону, до держави. Тому одним із головних напрямків сучасної бібліотеки поряд  є правове виховання населення.

Бібліотечні працівники використовують традиційні та нетрадиційні форми роботи: анкетування, брейн - ринги та бесіди - диспути, конкурси малюнків та творчих робіт на правову тематику тощо.
Завершився Тиждень дитячої книги черговим засіданням правового клубу "Пульс" бесідою - диспутом "Країна Правляндія" 30 березня.
Тиждень дитячої книги закінчився, але не закінчилось спілкування з книжкою. Великий світ навколо нас складається не тільки з комп’ютерів і мобільних телефонів, задовго до їх створення існувало і досі існує справжнє диво – книга. Бібліотекарі гостинно запрошують усіх до бібліотеки де завжди чекатиме  вірний друг – Книга!