Книга - це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного. (Рильський М.)

понеділок, квітня 24, 2017



   
ЧИТАННЯ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ


   На початку квітня діти і дорослі всього світу святкують день народження дитячої книги. З моменту появи на світ людина починає вчитися. Вона вчиться ходити, говорити, пізнає навколишній світ. ЇЇ вчать сонячний промінь і метелик, який сів на квітку, кумедна картинка і добра пісня, весела гра і улюблена книга.
 Книга! Вона поруч із самого народження. Перші казки, вірші читають нам мама і тато, братик і сестричка. Книга розповідає нам про казкових богатирів, про шкільне життя, про далекі країни. З книгою кожен із нас може мандрувати в минуле і в майбутнє. Про все на світі розповідає книга.
   З нагоди відзначення   Дня дитячої книги 3 квітня у Рибаківській бібліотеці для Учнів 6 - 7 класів було проведено літературний роумінг - гру "Читання без обмежень". 

  Основна мета заходу полягала у пропаганді дитячого читання, яке є ефективним інструментом духовного та інтелектуального розвитку людини. Бібліотекарі якомога доступніше намагалися донести до читача, що книга, яка створена саме для дитини, має великий вплив на формування її характеру та становлення, як людини. Дитячі книги вбирають у себе дивовижний, невичерпний, чарівний світ, який дитина відкриває для себе саме завдяки книжці.